top of page
Smiling Young Woman
Nathalie Rammeloo

Tijdens deze zachte massage, zonder druk, komt u volledig tot rust. Deugddoende ontspanning tijdens een kankerbehandeling of een ander ziekteproces.

icon 4 map.png

Keltenheuvel 27, 2650 Edegem

0471 681 853

Provincie

Antwerpen

PEDICLINIC

Mijn naam is Nathalie Rammeloo, oprichter van PediClinic, gespecialiseerd in oncologische voetverzorging en zorgmassages voor kankerpatiënten. PediClinic is uw zorgmasseur in Edegem. Met subtiele bewegingen en veel respect voor uw situatie helpen we u om volledig te ontspannen.

Graag wil ik u PediClinic kort even voorstellen om u in te lichten over mijn expertises en ervaringen, zodat ik ook uw patiënten op gepaste wijze kan ondersteunen. Wie is PediClinic? Als oncologisch voetzorgverlener ben ik me ervan bewust van de implicaties van de ziekte kanker en de behandeling ervan. Ik werk een veilig en doelmatig voetzorgverleningstraject uit voor kankerpatiënten met toestemming van de behandelend specialist oncoloog, oncologisch verpleegkundige of huisarts. Mijn medische pedicurepraktijk is gevestigd in Edegem. Ik sta met beide voeten stevig in het vak, neem graag mijn tijd en bied steeds de beste zorgen. Wie kan terecht bij PediClinic? Iedereen met een klein of groot voetprobleem is welkom voor medische pedicure bij PediClinic. Met oncologische voetverzorging richt ik me in het bijzonder tot kankerpatiënten en hun unieke noden. Gepersonaliseerde voetverzorging zet volop in op de verlichting van hun fysieke klachten en schenkt meer lichamelijk comfort. Patiënten kunnen rekenen op een persoonlijk verzorgingsplan, een mensgerichte aanpak én een luisterend oor. Betrokken én begripvol! Waarom kiezen voor PediClinic? PediClinic biedt meer dan voetverzorging. Ik geef ook zorgmassages op maat van mensen met kanker, andere chronische ziekten of stressgerelateerde aandoeningen. Bovendien werk ik met gespecialiseerde producten van Rosette la Vedette (chemosjaals en -mutsjes), MÊME (1ste cosmeticamerk voor kankerpatiënten) en Christian Faye (eyebrow make-up voor kankerpatiënten). Naast de medische pedicure engageer ik me voor een allesomvattende ontzorging van kankerpatiënten en mensen met een zorgprofiel. Look good, feel better.

Cadans Welzijn logo.png
Cadans Welzijn logo.png
bottom of page