Smiling Young Woman
Heidi Huys

Bij het geven van zorgmassages krijg ik het gevoel iets te kunnen betekenen voor mensen die een moeilijke tijd doormaken

icon 4 map.png

HEALING & BEAUTY HUYS

Ik ben Heidi Huys en geef al 10 jaar les in de richting schoonheidszorgen. In de loop van de jaren heb ik heel wat extra cursussen gevolgd om mijn kennis te verruimen. Sinds dit jaar heb ik ook thuis een praktijk opgericht om mensen te verwennen. Bij het geven van zorgmassage heb ik het gevoel om iets te kunnen betekenen voor mensen die een moeilijke tijd doormaken.

  • Facebook - White Circle

  • Instagram

  • LinkedIn

Provincie

Oost-Vlaanderen

Steenweg Deinze 44, 9810 Nazareth, Belgium

0479 280 771

"Ik heb het geluk om te mogen lesgeven in de richting zorgmassage, dit doe ik al 2 jaar met heel veel plezier en liefde. Dit was de trigger voor mij om ook thuis mensen in de watten te leggen. Naast zorgmassage bied ik nog tal van verzorgingen aan zoals aromatherapie, pedicure, voetreflexologie, manicure, gelnagels, lichaamsmassages, gelaatsverzorging, make-up en epilaties. Tijdens mijn opleiding zorgmassage had ik zelf een moeilijke tijd. En toch ondervond ik tijdens de lessen zorgmassage een bepaalde rust en mocht ik veel liefde ervaren. Dit wilde ik ook voor andere mensen doen. Ik ga liefdevol met mijn klanten om en probeer ook een luisterend oor te zijn."

Cadans Welzijn logo.png
Cadans Welzijn logo.png