top of page
Smiling Young Woman
Noël Laureys

Naast het lichamelijke is er bij Wilgendroom ook aandacht voor het geestelijke. De warmte en de knusheid zullen je zeker bekoren.

icon 4 map.png

WILGENDROOM

Hallo ik ben Noël, erkend en gediplomeerd massagetherapeut en schoonheidsspecialist met ruime werkervaring. Daarnaast volgde ik in het verleden tal van bijkomende opleidingen aan diverse centra. Ik geef massage's, al of niet verrijkt met etherische oliën (aangepast per klant en naargelang de pathologie. Daarnaast geef ik schoonheidszorgen en ondersteuning bij fysisch gehandicapten (maar ook geschikt voor andere zorgbehoevenden zoals fibromyalgie, CVS en pijnpatiënten of gewoon mensen die een zalige diepe ontspanning willen).

  • Facebook - White Circle
  • Instagram

  • LinkedIn

Provincie

Oost-Vlaanderen

Gaver 110, 9290 Berlare, Belgium

052 424 692

Ik heb een opleiding gevolgd als depressieconsulent en life coaching. “Niet denken maar doen” is mijn sleutel om de poort tot verandering te openen. ​Als je te horen krijgt dat je kanker hebt dan staat de wereld op zijn kop. Ongeloof, woede, waarom ik? Spanning en ongerustheid veroorzaken stress en verdriet. Dit is niet bevorderlijk voor het herstel. Tijdens de chemo en bestralingsbehandelingen krijgt je lichaam heel wat te verduren op zowel lichamelijk als emotioneel vlak en aanraking gebeurd enkel nog op een strikt medische manier. Wat kan een zorgmassage op dat moment voor jou betekenen? Het is een zachte, veilige en relaxerende massage die werkt op het zenuwstelsel en niet op de spieren. Er wordt geen of een zachte druk gebruikt. Rust, ontspanning, zorgzaamheid en aandacht staan centraal bij deze massage. De massage geeft je positieve aandacht en helpt je zo om je eigenwaarde terug te vinden, het contact en het vertrouwen in je lichaam terug te vinden en je zelfvertrouwen te laten groeien. Je ervaart dat je lichaam nog steeds prettig aanvoelt ondanks de pijn en de vermoeidheid. Voorafgaand aan de massage vindt een kort kennismakingsgesprek plaats. Als masseur heb ik een extra opleiding gevolgd bij de VZW-zorgmassage, welke is erkend door 'kom op tegen kanker'. Een zorgmassage gaat jou niet genezen, maar kan een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van je leven op dat moment. De warme en zachte aanraking geeft jou een liefdevolle en warme cocoon waarin het leuk is om je terug te trekken. Wilgendroom troeven • De massages worden gegeven in een afzonderlijke rustgevende ruimte, met op de achtergrond zachte muziek en heerlijke aroma’s. • Wij nemen tijd voor jouw verhaal, voor en na de behandeling. Ben je ziek of moeilijk te been, geen erg we komen ook naar jou toe. • Onze praktijk is gespecialiseerd in verzorging van gehandicapten, zorgbehoevenden en kankerpatiënten. Kankerpatiënten kunnen bij ons terecht voor gespecialiseerde voetverzorging, manicure, gelaats- en lichaamsverzorging. • Wilgendroom is niet zomaar een naam. Het is een visie, een kapstok waar je even je zorgen aan kwijt kunt. Je mag er dromen, en wij proberen je droom graag waar te maken. Vertel ons je verhaal en we gaan een eindje samen met je mee op weg.

Cadans Welzijn logo.png
Cadans Welzijn logo.png
bottom of page