top of page
Smiling Young Woman
Cecile Degraeve

Eventjes er “ZIJN” Mijn zachte omarmende handen. De warme gloed van mijn hart. De goesting om jullie te verwennen. Zodat jullie de controle eventjes loslaten en genieten van jullie verwenmoment.

icon 4 map.png

O'FAPI

Ik ben Cecile,zorgmasseur, voetreflexologe, massagetherapeut Ik werk met persoonlijke aandacht. Respect en discretie voor lichaam en geest. Creativiteit,intuïtie,integriteit en vertrouwen zijn verweven in mijn manier van werken en leven. Het lichaam en de geest komen tot rust Het lichaam en de geest worden samen”EEN”.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram
  • LinkedIn

Provincie

West-Vlaanderen

Rustenburgstraat 67, 8000 Brugge

0496 312 623

Ik heb altijd mensen verwend in mijn carrière als verkoopster en leidinggevende. Maar ik zocht nog meer voldoening en verbondenheid met de medemens. Zo kwam ik in de massagewereld terecht. Hier kan ik nog meer betekenen om jullie te verwennen Jullie terug bij jezelf te brengen. Jullie terug vertrouwen te geven in vandaag en morgen. Ik verdiep me verder in de mens in zijn totaliteit. Hetzij door nog cursussen te volgen en boeken te lezen. Maar vooral door te luisteren,luisteren naar jullie. Liefs Cecile.

Cadans Welzijn logo.png
Cadans Welzijn logo.png
bottom of page