top of page
Smiling Young Woman
Mieke Van Raemdonck

Wist je dat massagetherapeuten luisteren met hun hart en genezen met hun handen?! Wees welkom voor een diep ontspannende en helende massage.

icon 4 map.png

Van Daelstraat 49, 2140 Antwerp, België

0497 85 85 92

Provincie

Antwerpen

PUREBYMIE

Welkom in mijn praktijk PureByMie, waar je in alle veiligheid, vertrouwen en geborgenheid de nodige rust kan vinden die zo nodig is voor herstel bij of na ziekte en/of een overprikkeld zenuwstelsel. Naast zorgmassage, kan je terecht voor algemene somatische (=lichaamsgerichte) therapie. Als natuurgeneeskundig therapeut bied ik je individuele begeleiding in je zoektocht naar zelfontplooiing, omgaan met perfectionisme, trauma, lichamelijke klachten zoals CVS, fybromyalgie, burn-out, kanker en alle "obstakels" in het omgaan met (hoog)gevoeligheid en overprikkeling. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een holistische benadering: zowel coaching, voedings- en fytotherapie als lichaamswerk. Al deze zaken kunnen ook preventief ingezet worden. Dus je hoeft niet al chronisch ziek te zijn, te lijden onder trauma en pijn om de weldaad van een (zorg-)massage of andere therapie te voelen. Maar maak je je zorgen omtrent je gezondheid, heb je een vreemde relatie met voeding, ben je angstig, nerveus, kortom staat je zenuwstelsel onder (chronische) druk en voel je je uitgeput, dan is het hoog tijd voor wat extra zelfzorg en zo'n deugddoende zorgmassage! Ondanks de (extreem) zachte techniek, werkt het zeer diep relaxerend en helend voor je zenuwstelsel. Spoiler: eens je het 1 keer ervaren hebt, wil je op regelmatige basis blijven terugkomen. :-) Je bent heel welkom!

Hallo, mijn naam is Mieke. Van jongs af ben ik gepassioneerd in alles wat te maken heeft met onze gezondheid. Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam in de zorgsector waar ik mij nog steeds als een vis in het water voel. Mijn loopbaan is begonnen in de apotheek, waar ik 18 jaar met hart en ziel gewerkt heb. In 2015 heb ik zelf aan den lijve mogen ondervinden wat het is als je lichaam niet meer mee wil/kan. Ik heb het geluk gehad om goed omringd te zijn en ondanks de lange zoektocht, weigerde ik om te blijven hangen in de diagnose (CVS) die ik kreeg. Ondertussen weet ik wat nodig is om mijn zenuwstelsel zoveel als mogelijk in balans te houden. Ik ben omgeschoold tot natuurgeneeskundig therapeut en in mijn praktijk PureByMie werk ik vooral met lichaamsgerichte therapie, om mensen weer terug in contact te brengen met hun lichaam. Toen ik hoorde van de opleiding tot zorgmasseur heb ik geen moment getwijfeld. Een zorgmassage is voor mij een mooie aanvulling om iedereen met een zorgprofiel op een heel zachte manier toch diep, relaxerend en krachtig te ondersteunen, helen en ontspannen. Met heel mijn hart wens ik jou deze manier van relaxatie toe. Liefs, Mieke

Cadans Welzijn logo.png
Cadans Welzijn logo.png
bottom of page