top of page
Smiling Young Woman
Kristine Struyf

Always remember you matter, you're important and you are loved, and you bring to this world things no one else can. @Charlie Mackesy

icon 4 map.png

Ter Borchtlaan 30, 2650 Edegem

0495 307 383

Provincie

Antwerpen

TWO HELPING HANDS

Ik ben Kristine, bezielster van Two Helping Hands, (t)Huis voor massage en beweging. Voorheen nooit thuis en altijd onderweg als masseur en coach. Nu nood aan wat rustiger vaarwater en meer verbinding. Zo is de thuispraktijk ontstaan en was er tijd voor bijscholing. De opleiding Massage bij Kanker heb ik in 2020 afgerond. Ik heet je warm welkom.

Het kan soms gek lopen in een mensenleven. De meest onverwachte dingen komen op je pad. Vreugde, liefde, plezier, ziekte, ongeluk, verdriet,… het maakt er allemaal deel van uit. Ik heb het al mogen ervaren, het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben en net al dat doet me beseffen dat het allemaal zo evident niet is. Ik voel me heel dankbaar. Hier komt mijn missie uit voort, mensen begeleiden om (opnieuw) in hun kracht te staan, de eigen regie te behouden of terug te vinden. Two Helping Hands coacht jou doorheen jouw levenstraject. Met ontspanning, voeding en/of beweging gaan we samen op weg, op maat voor jou, op jouw tempo. Heb je net een diagnose gekregen of heb je net beslist dat je je levensstijl wil aanpassen, ik begeleid je er doorheen. Je fysieke en mentale weerbaarheid groeit, daar haal jij kracht uit op de momenten dat je die het meest nodig hebt. Je bent sterker dan je denkt!

Cadans Welzijn logo.png
Cadans Welzijn logo.png
bottom of page