top of page
Smiling Young Woman
Micheline De Coninck

De grootste rijkdom zit in jezelf.

icon 4 map.png

DE ANDERE WERELD

De Andere Wereld- Bewustwording & Zelfzorg.
Ik begeleid je graag doorheen het proces van bewustwording zodat je terug meer grip krijgt op je leven en terug zelf aan het stuur staat. Dit gebeurt in mijn praktijk of uitzonderlijk aan huis, dit in een veilige ruimte en zonder oordeel. Ik ga even op weg met jou om alles wat gezien en gevoeld mag worden een plek te geven. Een heldere kijk die ervoor zorgt dat je dichter bij jezelf betere keuzes kunt maken.
Ik werk op maat van de persoon en pas daarbij de technieken toe die op dat moment nodig zijn, dit in overleg met de hulpvrager.

Dit kan via:
• Gesprek
• Creatieve oefeningen / systeemwerk
• Natuurcoaching waarbij ik je tijdens een boswandeling oefeningen aanreik om nieuwe inzichten en ideeën te krijgen.
• Ontspanningstechnieken, ademhalingsoefeningen, meditatie waarbij ik je begeleid met klank en stem.
• Energetische relaxatiemassage: Brengt je in dieper contact met jezelf. Zeer helend! Gaat op een zachte manier naar de kern toe.
• Zorgmassage
• Voetreflexologie

Berchemstraat 42A, Kluisbergen, Belgium

0477 91 95 39

Wie ik ben? Natuurvrouw van 47 lentes en trotse mama van 3 zonen. De beproevingen doorheen mijn leven gaven mij de kans een enorme innerlijke rijkdom te verzamelen waar ik heel dankbaar voor ben. Het heeft de persoon gevormd die ik ben met een innerlijke kracht die ik heel graag uitstraal naar wie het nodig heeft. De uitdagingen wakkerden mijn nieuwsgierigheid aan om me verder te verdiepen in de menselijke psyche, het spirituele die er onlosmakelijk mee verbonden is en de natuur(kracht).Naast mijn persoonlijke innerlijke zoektocht en bewustwordingsproces die echt begon op mijn 20ste levensjaar liet ik me bijstaan door opleidingen psycho-en gedragstherapie, chakrahealing, herborist, aromatherapie, mindfulness, natuurvoeding, voetreflexologie, coachingtechnieken, loopbaancoaching, lichaamswerk waaronder zorgmassage, sjamanisme, zang en de constante gezonde zelfreflectie. Ik laat me regelmatig bijscholen. Het leerproces is immers nooit gedaan.

Cadans Welzijn logo.png
Cadans Welzijn logo.png
bottom of page