top of page
Smiling Young Woman
Ann Nijs

In mijn praktijk bied ik zorgmassages gecombineerd met een vrijblijvend gesprek aan. Met 25 jaar ervaring als verpleegkundige en enkele jaren als praktijkhouder, sta ik klaar om jou te ondersteunen. 'Hoe moeilijk het ook is, er is altijd een lichtpuntje in ons leven'

icon 4 map.png

Zorgpraktijk Zorgvlinder

In mijn praktijk staat Zorg centraal. Ik geef zorgmassages in combinatie met een gesprek( vrijblijvend). Ik ben rouw en verliesconsulente. Rouw is een breed begrip. Ook verlies van onze gezondheid en de beperkingen die we ervaren wordt ook als ' verlies ' ervaren. Bij Zorgpraktijk Zorgvlinder kan je dus terecht voor een holistische aanpak, mentaal en fysiek.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram

  • LinkedIn

Provincie

Oost-Vlaanderen

Bert van Hoorickstraat 38, 9300 Aalst, België

0475 33 42 90

Ik ben Ann, 54 jaar en woon in Aalst. Na een carrière van 25 jaar als verpleegkundige, was het tijd voor een nieuwe uitdaging.Ik heb een aantal opleidingen gevolgd om op die een eigen praktijk op te starten. En zo is Zorgpraktijk Zorgvlinder ontstaan.Op een holistische manier ( mentaal en fysiek) tracht ik mijn clienten te helpen en op die manier terug van het leven te kunnen genieten.

Cadans Welzijn logo.png
Cadans Welzijn logo.png
bottom of page