top of page
Smiling Young Woman
Ingrid Christiaens

Zorgmassage is eigenlijk “zorgen voor”. In dit (half) uurtje wil ik voor je zorgen, je verwennen zodat je eventjes al je zorgen kunt vergeten.

icon 4 map.png
  • Facebook - White Circle

  • Instagram

  • LinkedIn

Provincie

West-Vlaanderen

Rozendalestraat 1, 8340 Sijsele

0476 962 081

DE CHRING

"Vanuit mijn opleiding Zweedse massage, ben ik op zoek gegaan naar een zachtere vorm van massage om te geven. Zo kwam ik terecht bij Zorgmassage. Zachte massages geven brengt de mensen dichter bij hun lichaam, het maakt de mensen meer bewust van hun lichaam en het werkt heel relaxerend. Het welzijn van de klant komt bij mij op de eerste plaats en iedere massage wordt aangepast aan de noden van de klant."

De Chring biedt je een uiteenlopende waaier aan diensten: Relaxerende massages, hot-stone massages, zorgmassages, voetmassages, stoelmassages. En vanaf 16 juli 2018 kan je me vinden als vrijwilliger bij AZ Damiaan Oostende, daar geef ik eveneens zorgmassages. Tevens ben ik rouw- en verliescoach. Rouwen is een heel natuurlijk proces. Ik bied je een luisterend oor en samen kijken we in welke rouwfase jij je bevindt om zo het verlies een plaats te geven. Verdriet toelaten is een vorm van sterk zijn.

Cadans Welzijn logo.png
Cadans Welzijn logo.png
bottom of page