top of page
icon 4 map white.png

WAAROM EN HOE
LID WORDEN VAN HET
NETWERK ZORGMASSEURS?

Waarom?

Samen sterk! Dat is een alvast een goed begin en een waarheid als een koe.

Wanneer alle zelfstandige zorgmasseurs zich verenigingen, dan vormen we een groep, een collectief. Als groep heb je meer kracht om dingen voor elkaar te krijgen.

Zo laten we (het netwerk en vzw Zorgmassage) ons horen bij beleidsmakers, in de zorgsector, in het bedrijfsleven, bij iedereen die baat heeft bij een goed en stevig georganiseerd netwerk met als doel: zorg dragen voor de mentale en fysische gezondheid.

Zo lobbyen we, onderhandelen we met verschillende partijen en organisaties om zorgmassage beter op de kaart te zetten. We ondernemen ook initiatieven om zorgmassage via verschillende wegen aan te bieden en dit in samenwerking met de zelfstandige zorgmasseurs.

Het netwerk zorgt voor verbinding.

Niet alleen tussen organisaties, maar eerst en vooral tussen de zorgmasseurs en de zorgvragers.

Het netwerk zorgt ervoor dat iedere zorgvrager in nood op een gemakkelijke manier een zorgmasseur in de buurt kan vinden door verschillende zoekfuncties op de website (www.netwerkzorgmasseurs.net).

Er is niet enkel de kaart met zoekfunctie, maar ook een algemene zoekfunctie bovenaan iedere pagina waarbij de zorgvrager alle mogelijkheden krijgt om te zoeken en te vinden.

Tegelijkertijd willen we met het netwerk ook toezien op kwaliteit.

Heel wat betrokken partijen vinden het belangrijk dat er kwalitatief gewerkt wordt.

Door in de toekomst bijscholingen te organiseren kunnen we de vinger aan de pols houden en die kwaliteit blijven garanderen.

 

Lidgeld

Ons verenigen, naar buitenkomen, actie ondernemen, een website onderhouden, voorzien in folders, het verzamelen van kennis, de dagelijkse werking, enz... het kost helaas heel wat geld.

We trachten echter om het lidgeld om aan te sluiten democratisch te houden.

Je betaald jaarlijks een bijdrage van 40,- € en krijgt hiervoor een factuur in de plaats, die je kan inbrengen bij als werkonkosten.

Wat bieden we jou als lid aan?

Je krijgt hiervoor...

   • vermelding op de website (www.netwerkzorgmasseurs.net) met handige zoekfuncties (o.a. via een kaart met mogelijkheid om te zoeken op gemeente, postcode, naam van de zaak, binnen een straal van zelf te bepalen kilometers enz.)

   • een unieke pagina gewijd aan jouw zelfstandige (zorgmassage) activiteit met jouw foto, logo's (tot 2), persoonlijke quote, tekst, biografie en alle contactinformatie (adres, telefoon, links naar jouw website en sociale media).

   • 100 folders van het netwerk waar je je contactinformatie kan opkleven of stempelen met informatie over zorgmassage.

   • netwerk nieuwsbrief (via mail)

   • een regioverantwoordelijke waarbij je terecht kan met je vragen.

   • als eerste uitnodigingen tot bijscholingen

   • via externe partner 'Liantis Talent Services' een persoonlijke begeleiding rond jouw zelfstandig statuut (tips & tricks, hulp bij je sociaal statuut, hoe je zelf in de markt zetten, enz.) aan een sterk gereduceerde prijs

   • toegang tot een besloten facebookgroep die informatie met je deelt.

   • een team van professionals die jouw vragen en opmerkingen ter harte neemt.

Noot: tijdens de Covid-19 pandemie konden we helaas omwille van de maatregelen getroffen door de overheid tal van zaken niet opstarten. Het was voor jullie verschrikkelijk om machteloos toe te moeten kijken. Dat was het voor ons ook. We hopen vanaf deze zomer (2021) weer meer zaken te kunnen ontplooien. Jullie steun is daarbij onontbeerlijk!!!

Aanmelden,  en stappen zetten

Lees de toelatingsvoorwaarden en de deontologische code. Het is belangrijk dat je je in beide kan vinden. In de toelatingsvoorwaarden lees je ook hoe een en ander in zijn werk gaat.

Vul dan je aanmelding in (klik hier om terug te keren naar de aanmeldpagina) en we zetten samen met jou de eerste stappen.

Van zo haast jouw aanmelding goedgekeurd is (een geldig certificaat als zorgmasseur + btw nummer zijn hierbij o.a. noodzakelijk), nemen we de draad verder met jou op.

Vragen, opmerkingen of twijfels?

Heb je vragen, opmerkingen of twijfels?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het invulformulier, mail of telefonisch.

Alle contactinformatie kan je vinden op deze pagina.

Vriendelijke groeten,

Het Netwerk Zorgmasseurs Team

Toetredingsvoorwaarden

Klik hier om de toetredingsvoorwaarden te lezen

of download het pdf-bestand.

Deontologische code

Klik hier om de deontlogische code te lezen

of download het pdf-bestand.

bottom of page