top of page
icon 4 map white.png

WAAROM EN HOE
LID WORDEN VAN HET
NETWERK ZORGMASSEURS?

Waarom?

 

Samen sterk! Dat is een alvast een goed begin en een waarheid als een koe.

Wanneer alle zelfstandige zorgmasseurs zich verenigingen, dan vormen we een groep, een collectief. Als groep heb je meer kracht om dingen voor elkaar te krijgen.

Zo laten we (het netwerk en vzw Zorgmassage) ons horen bij beleidsmakers, in de zorgsector, in het bedrijfsleven, bij iedereen die baat heeft bij een goed en stevig georganiseerd netwerk met als doel: zorg dragen voor de mentale en fysische gezondheid.

Zo lobbyen we, onderhandelen we met verschillende partijen en organisaties om zorgmassage beter op de kaart te zetten. Hieronder vallen ook gesprekken met de mutualiteiten i.v.m. (gedeeltelijke) terugbetalingen.

Op dit ogenblik voorziet de liberale mutualiteit in gedeeltelijke terugbetalingen (max. 6 keer per jaar 10 €) indien klanten een zorgmassage krijgen van een zorgmasseur die aangesloten is bij dit netwerk. Klik hier voor meer informatie op de website van LM.

We ondernemen ook initiatieven om zorgmassage via verschillende wegen aan te bieden en dit in samenwerking met de zelfstandige zorgmasseurs.

Het netwerk zorgt voor verbinding.

Niet alleen tussen organisaties, maar eerst en vooral tussen de zorgmasseurs en de zorgvragers.

Het netwerk zorgt ervoor dat iedere zorgvrager in nood op een gemakkelijke manier een zorgmasseur in de buurt kan vinden door verschillende zoekfuncties op de website (www.netwerkzorgmasseurs.net).

Er is niet enkel de kaart met zoekfunctie, maar ook een algemene zoekfunctie bovenaan iedere pagina waarbij de zorgvrager alle mogelijkheden krijgt om te zoeken en te vinden.

Tegelijkertijd willen we met het netwerk ook toezien op kwaliteit.

Heel wat betrokken partijen vinden het belangrijk dat er kwalitatief gewerkt wordt.

Door in de toekomst bijscholingen te organiseren kunnen we de vinger aan de pols houden en die kwaliteit blijven garanderen.

 

Lidgeld

 

Ons verenigen, naar buitenkomen, actie ondernemen, een website onderhouden, voorzien in folders, het verzamelen van kennis, de dagelijkse werking, enz... het kost helaas heel wat geld.

We trachten echter om het lidgeld om aan te sluiten democratisch te houden.

Je betaalt jaarlijks een bijdrage van 45,- € en krijgt hiervoor een factuur in de plaats, die je kan inbrengen bij als werkonkosten.  (zie ook toetredingsvoorwaarden)

Wat bieden we jou als lid aan?

 

Je krijgt hiervoor...

   • vermelding op de website (www.netwerkzorgmasseurs.net) met handige zoekfuncties (o.a. via een kaart met mogelijkheid om te zoeken op gemeente, postcode, naam van de zaak, binnen een straal van zelf te bepalen kilometers enz.)

   • een unieke pagina gewijd aan jouw zelfstandige (zorgmassage) activiteit met jouw foto, logo's (tot 2), persoonlijke quote, tekst, biografie en alle contactinformatie (adres, telefoon, links naar jouw website en sociale media).

   • 100 folders van het netwerk waar je je contactinformatie kan opkleven of stempelen met informatie over zorgmassage.

   • toegang tot een besloten facebookgroep die informatie met je deelt.

   • een team van professionals die jouw vragen ter harte neemt.

   • een team van professionals die vragen van (potentiële) zorgklanten opvolgt.

Noot: tijdens de Covid-19 pandemie konden we helaas omwille van de maatregelen getroffen door de overheid tal van zaken niet opstarten. Het was voor jullie verschrikkelijk om machteloos toe te moeten kijken. Dat was het voor ons ook. We hopen vanaf deze zomer (2021) weer meer zaken te kunnen ontplooien. Jullie steun is daarbij onontbeerlijk!!!

Aanmelden,  en stappen zetten

 

Lees de toelatingsvoorwaarden en de deontologische code.

In de toelatingsvoorwaarden lees je o.a. hoe een en ander in zijn werk gaat.

- Je moet akkoord gaan met beiden (toelatingsvoorwaarden en deontologische code) om lid te kunnen worden van het netwerk.

- Je moet eveneens een geldig attest of getuigschrift kunnen bezorgen met het bewijs dat je succesvol een opleiding tot zorgmasseur gevolgd hebt.

- Je moet eveneens beschikken over een ondernemingsnummer / btw nummer om lid te kunnen worden.

Vul dan je aanmelding in (klik hier om terug te keren naar de aanmeldpagina) en we zetten samen met jou de eerste stappen.

Vragen of opmerkingen?

 

Heb je vragen of opmerkingen?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via email.: netwerk@zorgmassage.net

Vriendelijke groeten,

Het Netwerk Zorgmasseurs Team

bottom of page